‘Krab achter je oren’ deel 54: Gratis workshop over sollicitatiebrief schrijven

Hoe schrijf je een goede sollicitatiebrief? Dat is een vraag die ik regelmatig krijg en waar ik mensen bij help.

Om de belangrijkste tips te delen, geef ik hier op woensdag 13 maart om 9.30 uur een gratis workshop over bij de Walk & Talk in de bibliotheek in Schagen.

De Walk & Talk is een maandelijkse bijeenkomst voor werkzoekenden. Zij kunnen hier netwerken, krijgen hier tips over solliciteren en het is voor hen een sollicitatieactiviteit. De inhoud is elke maand anders. De ene keer is het over  ‘voor welk bedrijf je zou willen werken?’, de andere keer over ‘hoe je een goede pitch kunt houden’ en nu dus over de sollicitatiebrief.

Naast de tips voor de brief, geef ik ook diverse tips over het hele sollicitatieproces. Natuurlijk is er ook ruimte om te netwerken, want het uitbreiden van je netwerk is belangrijk wanneer je werk zoekt.

De workshop en de koffie/thee zijn gratis, maar je moet je hiervoor wel even via deze link aanmelden.

Zie ik je 13 maart in de bibliotheek in Schagen? Het is van 9.30 tot ongeveer 11.15 uur in het gebouw Markt 18, vlak bij de kerk. Het adres is: Torenstraat 1a  1741CB Schagen

(Elke 2e woensdag van de maand is de Walk & Talk in Schagen, elke laatste woensdag van de maand in School 7 in Den Helder).

Graag tot dan!

Hartelijke groet,

Marjan

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *